vision2health

Producten
CounselingOpMaat

CounselingOpMaat. Bij de vakgroep gezondheidsvoorlichting is jarenlang kennis op het gebied van de gezondheidscounseling, ook wel “health counseling” genoemd, opgedaan. Zo is hier de Minimale Interventie Strategie Stoppen met Roken ontwikkeld. Ook zijn er verschillende projecten op het gebied van Motivational Interviewing ontwikkeld. In de praktijk blijkt er vaak behoefte te zijn aan ondersteuning op het gebied van gezondheidscounseling. Door middel van trainingen kunnen we mensen deze ondersteuning geven. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld AdviesOpMaat te combineren met CounselingOpMaat.

OnderzoekOpMaat. Klanten zijn vaak benieuwd naar de resultaten van de nieuwe producten. We kunnen hen hierbij ondersteunen door het verrichten van ondersteunend onderzoek. Denk hierbij aan proces-evaluaties, effect-analyses en kosten-effectiviteit analyses.

TailorBuilderOpMaat. Het zelf-bouwen van advies-op-maat programma's is ook mogelijk. Hiervoor stelt OverNite Software Europe via Vision2Health de TailorBuilder beschikbaar. De TailorBuilder (TB) is een zeer geavanceerd online tool waarmee op een eenvoudige manier professionele advies-op-maat programma's ontwikkeld kunnen worden. Door gebruik te maken van routings en tailorformules is de ontwikkelaar in staat programma's te ontwikkelen die elke respondent een uniek en op hem of haar toegespitst advies aanbieden. Uitgebreide programmeerkennis is hierbij niet vereist. Een nieuwe en innovatieve ontwikkeling is de compatibiliteit met smartphones. Momenteel zijn alle advies-op-maat programma's die in TailorBuilder ontwikkeld worden ook toegankelijk op de iPhone, Androidphone en (binnenkort) Blackberry.